Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Sonja Bakker:
Een gezond begin met Sonja

Sonja Bakker: “Snel, gezond & makkelijk: tortilla met kip en groenten”

Sonja Bakker is een begrip in de Nederlandse keuken. Net als hutspot. Of snert. Alleen zijn haar gerechten een stuk minder zwaar. Niks mis met een lekkere Hollandse erwtensoep natuurlijk, maar na al die enorme eetfestijnen in december is het nu tijd voor iets lichts en luchtigs. In Een gezond begin met Sonja trapt Sonja Bakker het nieuwe jaar af met een paar heerlijke, snelle en vooral gezonde recepten.

Libelle samen met Lidl

De gewichtsconsulente vertelt je hoe je op een leuke en slimme manier gezond kunt leven en afvallen. Wil je niet te veel nadenken over wat je vanavond nu weer moet koken? Sonja tipt in deze eerste aflevering: gevulde tortilla met kip en groenten. Met appel en kaneel als gezond tussendoortje. Sonja: “In 10 minuten staat het op tafel, lekker makkelijk toch?” Bekijk de video voor het recept.


Lidl logoGezond met Sonja
Ook zo’n zin om dit jaar nu eens echt gezond te beginnen? Dat kan, lekker en gemakkelijk, met het nieuwe kookboek van Sonja Bakker en Lidl. Het uitgeschreven recept van de gevulde tortilla met kip en groenten vind je hier. Het nieuwe Sonja Bakker boek, met 8 nieuwe weekmenu’s en vele wereldse recepten is nu exclusief verkrijgbaar bij Lidl voor € 9,95! Incl. gratis app. Bestel het boek hier of haal het in de dichtstbijzijnde Lidl bij jou in de buurt.

 

Bekijk meer over afvallenbakken

Afleveringen

Ontdek ook deze series