Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Een man die dít iedere dag voor je doet... Wauw. Hoofdredacteur Hilmar boft!
Mijn Geluksmoment

Een man die dít iedere dag voor je doet… Wauw. Hoofdredacteur Hilmar boft!

Elke dag 1 minuutje puur geluk om de dag te starten met een glimlach. Deze keer is Hilmar aan de beurt.

In het leven heb je van die momenten waardoor je meteen een lach op je gezicht krijgt en waarvan je even kan en mag genieten. Dit hoeven vaak niet de meest bijzondere gebeurtenissen te zijn, want het zit hem juist vaak ook in de dagelijkse dingen. Hoofdredacteur Hilmar werkt vanzelfsprekend ontzettend hard en ze zeggen weleens dat dat gepaard gaat met dingen inleveren, bijvoorbeeld je gezinsleven. Maar dat hoeft niet… Hilmar beleeft haar geluksmoment met haar familie namelijk iedere dag weer opnieuw.

Het thema van de Libelle Zomerweek is dit jaar Het Grote Geluk. Wekelijks geeft Libelle’s creatieve duizendpoot Angelique scoops weg over het programma. Maar we vragen ook naar grote en kleine geluksmomenten. Zoals van bijvoorbeeld Britt, Elsbeth en Carola. Wat is jouw favoriete geluksmoment? Laat het ons weten op Twitter @tv_libelle of Instagram @libelletv met de hashtag #mijngeluksmoment of mail naar post@libelletv.nl.

Over Mijn Geluksmoment

Het thema van de Libelle Zomerweek is dit jaar ‘Het Grote Geluk’. Voor iedereen is geluk iets anders, maar vaak zit het grote geluk juist in de kleine dingen. In de aanloop naar het festival in mei (klik hier voor kaarten) verklappen mensen zoals jij en ik wat hun geluksmomentjes zijn. Dat levert leuke, ontroerende, grappige, herkenbare en altijd bijzonderen onthullingen op.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

Bekijk meer over hilmarMijn geluksmoment

Afleveringen

Ontdek ook deze series