Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Ontroerend geluksmoment: Britt krijgt héél speciaal nieuws
Mijn Geluksmoment

Ontroerend geluksmoment: Britt krijgt héél speciaal nieuws

Zakdoeken in de aanslag: huilen is gegarandeerd bij dit geluksmoment van Britt. Toen de visite net de deur uit was op Britts 24e verjaardag, bleven haar zus en de rest van het gezin nog even achter om te praten. Eén van de gelukkigste momenten uit haar leven, omdat ze op dat moment héél speciaal nieuws kreeg.

Het thema van de Libelle Zomerweek is dit jaar Het Grote Geluk. Wekelijks geeft Libelle’s creatieve duizendpoot Angelique scoops weg over het programma. Wat is jouw favoriete geluksmoment? Laat het ons weten op Twitter @tv_libelle of Instagram @libelletv met de hashtag #mijngeluksmoment of mail naar post@libelletv.nl.

BEKIJK OOK

Over Mijn Geluksmoment

Het thema van de Libelle Zomerweek is dit jaar ‘Het Grote Geluk’. Voor iedereen is geluk iets anders, maar vaak zit het grote geluk juist in de kleine dingen. In de aanloop naar het festival in mei (klik hier voor kaarten) verklappen mensen zoals jij en ik wat hun geluksmomentjes zijn. Dat levert leuke, ontroerende, grappige, herkenbare en altijd bijzonderen onthullingen op.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.


Afleveringen

Ontdek ook deze series