Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Florines ultieme geluk: zó herkenbaar als je net een nieuw huis hebt gekocht
Mijn Geluksmoment

Florines ultieme geluk: zó herkenbaar als je net een nieuw huis hebt gekocht

Een pittoresk vakantiehuisje aan Het Naardermeer lijkt een droomplekje. Voor Florine, haar man en twee kleine kinderen pakte het toch even iets anders uit. Waar zij droomden van vier maanden winterpret in hun tijdelijke huisje, regende het alle dagen pijpestelen. Gelukkig vond Florine in haar nieuwe huis ultiem geluk. Waarom? Kijk mee.

Het thema van de Libelle Zomerweek is dit jaar Het Grote Geluk. Wekelijks geeft Libelle’s creatieve duizendpoot Angelique scoops weg over het programma. Maar we vragen ook naar grote en kleine geluksmomenten. Zoals van bijvoorbeeld Britt, Elsbeth en onze eigen hoofdredacteur Hilmar.

Wat is jouw favoriete geluksmoment? Laat het ons weten op Twitter @tv_libelle of Instagram @libelletv met de hashtag #mijngeluksmoment of mail naar post@libelletv.nl.

Over Mijn Geluksmoment

Het thema van de Libelle Zomerweek is dit jaar ‘Het Grote Geluk’. Voor iedereen is geluk iets anders, maar vaak zit het grote geluk juist in de kleine dingen. In de aanloop naar het festival in mei (klik hier voor kaarten) verklappen mensen zoals jij en ik wat hun geluksmomentjes zijn. Dat levert leuke, ontroerende, grappige, herkenbare en altijd bijzonderen onthullingen op.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.


Afleveringen

Ontdek ook deze series