Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Tranentrekker!
Mijn Geluksmoment

Tranentrekker! “Een kind van 4 dat zóiets zegt… Ongelooflijk mooi”

Elsbeth is coördinator eindredactie bij Libelle, maar daarnaast ook moeder. Toen haar zoon Pelle vier was, beleefde ze haar grootste geluksmoment, dat haar nu – tien jaar later! – nog steeds tranen in haar ogen bezorgt. De dood is één van de onderwerpen waar je als ouders tegenop ziet om het met je kinderen te bespreken. Maar wat haar zoontje vervolgens tegen haar man zegt, is ontroerend en mooi. Elsbeth: “Dan weet je dat je het als ouders goed hebt gedaan.” Houd de tissues maar bij de hand. Kijk mee…

Het thema van de Libelle Zomerweek is dit jaar Het Grote Geluk. Wekelijks geeft Libelle’s creatieve duizendpoot Angelique scoops weg over het programma.

Over Mijn Geluksmoment

Het thema van de Libelle Zomerweek is dit jaar ‘Het Grote Geluk’. Voor iedereen is geluk iets anders, maar vaak zit het grote geluk juist in de kleine dingen. In de aanloop naar het festival in mei (klik hier voor kaarten) verklappen mensen zoals jij en ik wat hun geluksmomentjes zijn. Dat levert leuke, ontroerende, grappige, herkenbare en altijd bijzonderen onthullingen op.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.


Afleveringen

Ontdek ook deze series