Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Carola deelt een intiem geluksmoment met haar zwangere, allerbeste vriendin
Mijn Geluksmoment

Carola deelt een intiem geluksmoment met haar zwangere, allerbeste vriendin

Zelf kunnen Carola en haar man Daan geen kinderen krijgen, maar hun allerbeste vrienden bieden troost en geluk op een heel bijzondere manier. Kijk mee naar dit hartverwarmende moment, dat zonder meer getuigt van hechte vriendschap.

Het thema van de Libelle Zomerweek is dit jaar Het Grote Geluk. Wekelijks geeft Libelle’s creatieve duizendpoot Angelique scoops weg over het programma. Maar we vragen ook naar grote en kleine geluksmomenten. Van Elsbeth bijvoorbeeld, die met tranen in haar ogen over haar zoon vertelt. En van Britt, die een evenzo prachtig verhaal over haar zus deelt.

Wat is jouw favoriete geluksmoment? Laat het ons weten op Twitter @tv_libelle of Instagram @libelletv met de hashtag #mijngeluksmoment of mail naar post@libelletv.nl.

Over Mijn Geluksmoment

Het thema van de Libelle Zomerweek is dit jaar ‘Het Grote Geluk’. Voor iedereen is geluk iets anders, maar vaak zit het grote geluk juist in de kleine dingen. In de aanloop naar het festival in mei (klik hier voor kaarten) verklappen mensen zoals jij en ik wat hun geluksmomentjes zijn. Dat levert leuke, ontroerende, grappige, herkenbare en altijd bijzonderen onthullingen op.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

Bekijk meer over carolaDaanvriendinzwanger

Afleveringen

Ontdek ook deze series