Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Aflevering 1: Plien van Bennekom geeft een rondleiding op de set van Gek van Geluk
Gek van Geluk

Aflevering 1: Plien van Bennekom geeft een rondleiding op de set van Gek van Geluk

Gek van Geluk is de nieuwe komedie van regisseur Johan Nijenhuis. De film vertelt over Lena, een single moeder die liefdesliedjes schrijft. Door het gebrek aan romantiek in haar leven komt er echter weinig meer uit haar pen. Dan verzint haar beste vriendin (Carly Wijs) een list om haar te helpen: ze huurt een werkloze acteur (Matteo van der Grijn) in om Lena’s hoofd op hol te brengen.

Gek van Geluk is vanaf begin december in de bioscoop te zien, maar Libelle TV neemt je nú al mee achter de schermen. Kijk je mee?

In deze eerste aflevering neemt regisseur Johan Nijenhuis ons mee de set op. Want als je een komedie maakt, valt ook achter de schermen een hóóp te lachen.

BEKIJK OOK:

Gek van Geluk is de nieuwe komedie van regisseur Johan Nijenhuis. De film vertelt over Lena, een single moeder die liefdesliedjes schrijft. Door het gebrek aan romantiek in haar leven komt er echter weinig meer uit haar pen. Gek van Geluk is vanaf begin december in de bioscoop te zien, maar Libelle TV neemt je nú al mee achter de schermen. Kijk je mee?


Afleveringen

Ontdek ook deze series