Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Aflevering 5: Stuntvrouw Wendy valt voor Plien van Bennekom van boord
Gek van Geluk

Aflevering 5: Stuntvrouw Wendy valt voor Plien van Bennekom van boord

Gek van Geluk is de nieuwe komedie van regisseur Johan Nijenhuis. De film gaat over Lena, een single moeder die liefdesliedjes schrijft. Door het gebrek aan romantiek in haar leven komt er echter weinig meer uit haar pen. Dan verzint haar beste vriendin (Carly Wijs) een list om haar te helpen: ze huurt een werkloze acteur (Matteo van der Grijn) in om Lena’s hoofd op hol te brengen.

Gek van Geluk is vanaf begin december in de bioscoop te zien, maar Libelle TV neemt je nú al mee achter de schermen. Kijk je mee?

In deze 5e aflevering staat Lena klem tussen de stuur van een boot én notaris Tjeerd. Tjeerd geeft Lena les in het varen maar wordt óók een beetje handtastelijk. En dan gebeurt er dit…

BEKIJK OOK:

Gek van Geluk is de nieuwe komedie van regisseur Johan Nijenhuis. De film vertelt over Lena, een single moeder die liefdesliedjes schrijft. Door het gebrek aan romantiek in haar leven komt er echter weinig meer uit haar pen. Gek van Geluk is vanaf begin december in de bioscoop te zien, maar Libelle TV neemt je nú al mee achter de schermen. Kijk je mee?


Afleveringen

Ontdek ook deze series