Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Aflevering 3: Actrice Loes Haverkort:
Gek van Geluk

Aflevering 3: Actrice Loes Haverkort: “Ik heb een bikini onder deze badjas aan hè”

Gek van Geluk is de nieuwe komedie van regisseur Johan Nijenhuis. De film gaat over Lena, een single moeder die liefdesliedjes schrijft. Door het gebrek aan romantiek in haar leven komt er echter weinig meer uit haar pen. Dan verzint haar beste vriendin (Carly Wijs) een list om haar te helpen: ze huurt een werkloze acteur (Matteo van der Grijn) in om Lena’s hoofd op hol te brengen.

Gek van Geluk is vanaf begin december in de bioscoop te zien, maar Libelle TV neemt je nú al mee achter de schermen. Kijk je mee?

In deze derde aflevering draait de crew in wellnessresort De Veluwse Bron. En ja, daar lopen figuranten rond, maar óók normale gasten. Actrice Loes Haverkort: “Ik denk niet dat ik ooit zo’n ontspannen draaidag heb gehad. En voor de duidelijkheid mensen: ik heb een bikini onder deze badjas aan hè.”

 

BEKIJK OOK:

Gek van Geluk is de nieuwe komedie van regisseur Johan Nijenhuis. De film vertelt over Lena, een single moeder die liefdesliedjes schrijft. Door het gebrek aan romantiek in haar leven komt er echter weinig meer uit haar pen. Gek van Geluk is vanaf begin december in de bioscoop te zien, maar Libelle TV neemt je nú al mee achter de schermen. Kijk je mee?


Afleveringen

Ontdek ook deze series