Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Plien op de première van 'Gek van Geluk':
Gek van Geluk

Plien op de première van ‘Gek van Geluk’: “Dankjewel, lieve Libelle-kijkertjes”

Gek van Geluk is de nieuwe komedie van regisseur Johan Nijenhuis. De film vertelt over Lena, een single moeder die liefdesliedjes schrijft. Door het gebrek aan romantiek in haar leven komt er echter weinig meer uit haar pen. Dan verzint haar beste vriendin (Carly Wijs) een list om haar te helpen: ze huurt een werkloze acteur (Matteo van der Grijn) in om Lena’s hoofd op hol te brengen.

Gek van Geluk is vanaf begin december in de bioscoop te zien, maar Libelle TV neemt je nú al mee achter de schermen. Kijk je mee?

Eindelijk: Gek van Geluk gaat in première! Een spannend moment voor de hele crew, maar ook een heel léuk moment. Plien van Bennekom: “Ik draag vanavond een échte couture-jurk. En ik heb zelfs geleerd hoe je op de rode loper moet staan zoals Angelina Jolie.”

De komedie ‘Gek van Geluk’ is te zien in de bioscoop vanaf 7 december. 

BEKIJK OOK:

Gek van Geluk is de nieuwe komedie van regisseur Johan Nijenhuis. De film vertelt over Lena, een single moeder die liefdesliedjes schrijft. Door het gebrek aan romantiek in haar leven komt er echter weinig meer uit haar pen. Gek van Geluk is vanaf begin december in de bioscoop te zien, maar Libelle TV neemt je nú al mee achter de schermen. Kijk je mee?


Afleveringen

Ontdek ook deze series