Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Aflevering 7: Zó gaat het er echt aan toe op de set van Gek van Geluk
Gek van Geluk

Aflevering 7: Zó gaat het er echt aan toe op de set van Gek van Geluk

Gek van Geluk is de nieuwe komedie van regisseur Johan Nijenhuis. De film vertelt over Lena, een single moeder die liefdesliedjes schrijft. Door het gebrek aan romantiek in haar leven komt er echter weinig meer uit haar pen. Dan verzint haar beste vriendin (Carly Wijs) een list om haar te helpen: ze huurt een werkloze acteur (Matteo van der Grijn) in om Lena’s hoofd op hol te brengen.

Gek van Geluk is vanaf begin december in de bioscoop te zien, maar Libelle TV neemt je nú al mee achter de schermen. Kijk je mee?

In deze laatste aflevering volgen we de laatste draaidag van de crew. En we eindigen… Met een knokpartijtje! Ja, dit is het betere gooi- en smijtwerk. Actrice Plien van Bennekom schiet uit haar slof en reageert haar woede 0p déze manier af. Maakt ze daar wel vrienden mee?

BEKIJK OOK:

Gek van Geluk is de nieuwe komedie van regisseur Johan Nijenhuis. De film vertelt over Lena, een single moeder die liefdesliedjes schrijft. Door het gebrek aan romantiek in haar leven komt er echter weinig meer uit haar pen. Gek van Geluk is vanaf begin december in de bioscoop te zien, maar Libelle TV neemt je nú al mee achter de schermen. Kijk je mee?


Afleveringen

Ontdek ook deze series