Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Aflevering 4: Carly Wijs blijkt naast acteren, ook héél aardig te kunnen zingen
Gek van Geluk

Aflevering 4: Carly Wijs blijkt naast acteren, ook héél aardig te kunnen zingen

Gek van Geluk is de nieuwe komedie van regisseur Johan Nijenhuis. De film gaat over Lena, een single moeder die liefdesliedjes schrijft. Door het gebrek aan romantiek in haar leven komt er echter weinig meer uit haar pen.

Dan verzint haar beste vriendin (Carly Wijs) een list om haar te helpen: ze huurt een werkloze acteur (Matteo van der Grijn) in om Lena’s hoofd op hol te brengen.

Achter de schermen
Gek van Geluk is vanaf begin december in de bioscoop te zien, maar Libelle TV neemt je nú al mee achter de schermen. Kijk je mee?

In deze vierde aflevering zingt actrice Carly Wijs de sterren van de hemel. Actrice Plien van Bennekom: “Ze is onzeker over het zingen, maar dat is echt onterecht.” Zo, steek die maar in je zak Carly. En kijk die dansers… Daar word je toch gelukkig van?

BEKIJK OOK DEZE VIDEO’S:

Gek van Geluk is de nieuwe komedie van regisseur Johan Nijenhuis. De film vertelt over Lena, een single moeder die liefdesliedjes schrijft. Door het gebrek aan romantiek in haar leven komt er echter weinig meer uit haar pen. Gek van Geluk is vanaf begin december in de bioscoop te zien, maar Libelle TV neemt je nú al mee achter de schermen. Kijk je mee?


Afleveringen

Ontdek ook deze series