Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Winnen: 5x het nieuwste album van Nick & Simon (en Plien!)
Gek van Geluk

Winnen: 5x het nieuwste album van Nick & Simon (en Plien!)

Gek van Geluk is de nieuwe komedie van regisseur Johan Nijenhuis. De film gaat over Lena, een single moeder die liefdesliedjes schrijft. Door het gebrek aan romantiek in haar leven komt er echter weinig meer uit haar pen. Dan verzint haar beste vriendin (Carly Wijs) een list om haar te helpen: ze huurt een werkloze acteur (Matteo van der Grijn) in om Lena’s hoofd op hol te brengen.

Gek van Geluk is vanaf begin december in de bioscoop te zien, maar Libelle TV neemt je nú al mee achter de schermen.

Nick & Simon
In deze 6e aflevering zien we niemand minder dan… Nick & Simon! De twee heren hebben namelijk de titelsong van de film Gek van Geluk ingezongen. En: actrice Plien van Bennekom zingt gezellig mee. Plien: “We zijn vanaf nu Nick, Plien en Simon. Of Nick, Simon & Plien. Wat vinden jullie ervan?”.

BEKIJK OOK:

Gek van Geluk is de nieuwe komedie van regisseur Johan Nijenhuis. De film vertelt over Lena, een single moeder die liefdesliedjes schrijft. Door het gebrek aan romantiek in haar leven komt er echter weinig meer uit haar pen. Gek van Geluk is vanaf begin december in de bioscoop te zien, maar Libelle TV neemt je nú al mee achter de schermen. Kijk je mee?


Afleveringen

Ontdek ook deze series