Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Lezeressen Yvonne en Jolanda ontdekken de schoonheid van Zeeland
Een midweek met...

Lezeressen Yvonne en Jolanda ontdekken de schoonheid van Zeeland

In de reeks “Een midweek met…” verblijven Libelle lezeressen met een mooi of bijzonder verhaal een midweek bij Center Parcs. In deze laatste aflevering het verhaal van de vriendinnen Yvonne en Jolanda die er altijd voor elkaar zijn. Ook tijdens de moeilijke momenten in het leven. Vriendschap door dik en dun. 

Libelle samen met Center Parcs

Yvonne en Jolanda hebben elkaar vijftien jaar geleden leren kennen op het werk en zijn sindsdien vriendinnen voor het leven. Toen Jolanda zo’n zeven jaar geleden niet lekker in haar vel zat was het Yvonne die haar meenam om een paar dagen samen te ontspannen. En dat hebben ze er al die jaren ingehouden. Samen op pad om te genieten, lol te maken en tot rust te komen. En waar kan dat nu beter tijdens een midweek Center Parcs?

Samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Het is goed toeven in Port Zélande, op de grens tussen Zuid-Holland en Zeeland. In de winter is het park omgetoverd tot een sfeervol lichtjesfestijn. Neem deel aan een van de vele winteractiviteiten en kom na een gezellige dag samen tot rust in je cottage met open haard en misschien wel sauna. Vanuit de cottage loop je zó de voordeur uit naar het Grevelingenmeer, en zó de achterdeur uit naar het Noordzeestrand. Watersporters en strandliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Aan de zeekant is het heerlijk wandelen over het honderden meters brede strand en geweldig fietsen door het duingebied.

Speciaal voor Libelle lezeressen

Ook zin in een paar dagen rust en ontspanning in een prachtige omgeving? Als Libelle-lezeres profiteer je van een speciale actie: boek nu een midweek Center Parcs Port Zélande in een 2-persoons Premium Appartement al vanaf € 21,- per persoon per nacht (inclusief verplichte kosten). Bekijk alle mogelijkheden van deze exclusieve aanbieding hier.

In Een Midweek Met… gaan 5 koppels met bijzondere verhalen een midweek naar Center Parcs.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 


Afleveringen