Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Jeanieke heeft haar stamcellen gedoneerd en gaat uitrusten aan de Zeeuwse kust
Een midweek met...

Jeanieke heeft haar stamcellen gedoneerd en gaat uitrusten aan de Zeeuwse kust

In de reeks “Een midweek met…” verblijven Libelle lezeressen met een mooi of bijzonder verhaal een midweek bij Center Parcs. Zo reisden moeder en dochter Miranda en Jeanieke af naar het Zeeuwse Port Zélande nadat Jeanieke haar stamcellen had gedoneerd.

Libelle samen met Center Parcs

Jeanieke (19) doneerde eind vorig jaar haar stamcellen aan een meisje van slechts 5 jaar oud. En met succes! Maar na het doneren waren de bloedwaardes van Jeanieke aan de lage kant en was zij erg moe. Rust en ontspanning zijn daarom erg belangrijk voor haar en waar kan dat nu beter tijdens een midweekje Center Parcs?

Samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Het is goed toeven in Port Zélande, op de grens tussen Zuid-Holland en Zeeland. Vanuit je cottage met open haard, privéterras en sauna loop je zó de voordeur uit naar het Grevelingenmeer, en zó de achterdeur uit naar het Noordzeestrand. Watersporters en strandliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Aan de zeekant is het heerlijk wandelen over het honderden meters brede strand en geweldig fietsen door het duingebied. Terwijl het Grevelingenmeer zich juist perfect leent voor zeilen, surfen en zelfs duiken.

Speciaal voor Libelle lezeressen

Ook zin in een paar dagen rust en ontspanning in een prachtige omgeving dit najaar? Als Libelle-lezeres profiteer je van een speciale actie: 40% korting op je cottagehuur bij Center Parcs Port Zélande of een van de andere parken. Bekijk alle mogelijkheden van deze exclusieve aanbieding hier.

In Een Midweek Met… gaan 5 koppels met bijzondere verhalen een midweek naar Center Parcs.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 


Afleveringen