Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Hilde en Luuk runnen een zorggezin en gaan een midweek weg zonder de kinderen
Een midweek met...

Hilde en Luuk runnen een zorggezin en gaan een midweek weg zonder de kinderen

In de reeks “Een midweek met…” verblijven Libelle lezeressen met een mooi of bijzonder verhaal een midweek bij Center Parcs. In deze aflevering zien we het koppel Hilde en Luuk die samen een zorggezin runnen. 

Libelle samen met Center Parcs

Samen hebben Hilde en Luuk twee kinderen, maar ze bieden al 2,5 jaar een veilige haven voor kinderen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Kinderen die namelijk thuis geen veilige plek hebben draaien mee in het gezin van Hilde en Luuk. Dit was een grote wens van Hilde die zelf geen fijne jeugd heeft gehad. Iets voor een ander kunnen betekenen geeft het stel veel voldoening.

Ontdek Drenthe

Meer dan ooit hebben we nu de behoefte om er even lekker tussenuit te gaan. Daarvoor hoeven we echt geen vliegtuig te pakken of dagen in de auto te zitten. Kom net als Hilde en Luuk gezellig in eigen land ontspannen in een VIP cottage met eigen sauna en bubbelbad, midden in de natuur, op een van de parken van Center Parcs.

Luuk: “Alle huisjes staan aan het water. Het is hier heerlijk ontspannen, zowel in het huisje als in de prachtige omgeving. Wij hebben door deze midweek weer genoeg energie opgedaan om nieuwe kinderen thuis te ontvangen.”

De vrijstaande cottages op Parc Sandur bevinden zich op schiereilandjes aan De Grote Rietplas. De grote privétuin biedt optimale privacy. Toer over de heidevelden en ontdek de hunebedden op een (huur)fiets of e-bike. Op het park en in de directe omgeving zijn genoeg mogelijkheden om te wandelen, fietsen of vissen. Kortom: de perfecte plek om er even helemaal tussenuit te zijn en het ideale vertrekpunt om Drenthe te verkennen.

Speciaal voor Libelle lezeressen

Als Libelle-lezeres profiteer je van een speciale actie. Je boekt een VIP cottage op Parc Sandur al vanaf €289 (inclusief alle verplichte kosten) op basis van een midweekverblijf van 4 nachten met 2 personen. Dat is tot wel € 200,- korting. Bekijk alle mogelijkheden van deze exclusieve aanbieding hier.

 

In Een Midweek Met… gaan 5 koppels met bijzondere verhalen een midweek naar Center Parcs.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 


Afleveringen