Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Sybrand Buma:
Ebru tikt een eitje

Sybrand Buma: “Samenwerken met hem doe ik NOOIT meer”

“Wat een pittige vragen, Ebru… Zo begint ons ontbijt thuis niet hoor”, lacht CDA-lijsttrekker Sybrand Buma als Ebru Umar – nog voor het eerste eitje getikt is – aftrapt met de vraag wat CDA gaat doen voor het land. Hij pleit voor een maatschappelijke dienstplicht om te zorgen dat mensen weer vertrouwen krijgen in Nederland. “Zodat je tussen je 18e en 25e een periode echt iets voor een ander doet.”

Uitspraken over toekomstige coalities wil Buma niet doen, al geeft hij wel toe dat er partijen zijn met wie hij niet kan of wil regeren. “Ik heb met Geert Wilders samengewerkt. Dat doe ik echt nooit meer. Hij zei toen iets… Nee, zijn wereld is niet de mijne.” Weten welke uitspraak Geert Wilders (PVV) deed tegen Sybrand Buma? Kijk mee naar de video.

Kijk ook mee naar Ebru’s ontbijt met Gert-Jan Segers van de ChristenUnie.

BEKIJK OOK:

Over Ebru tikt een eitje

In de aanloop naar de verkiezingen op 15 maart 2017 maakt Ebru Umar exclusief voor Libelle TV Ebru tikt een eitje, waarbij de journalist met lijsttrekkers van de verkiezingspartijen heerlijk gaat ontbijten en praten over de drukke tijd zo vlak voor de verkiezingen.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

Productie: FloorFilm


Afleveringen

Ontdek ook deze series