Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Emile Roemer (SP):
Ebru tikt een eitje

Emile Roemer (SP): “Ik ben 15 kilo afgevallen”

“Je bent hartstikke afgevallen, Emile!”
Ebru Umar – nimmer op haar mondje gevallen – begint met een compliment. De meegenomen croissantjes en appelflappen slaat Emile Roemer voor het ontbijt over. Maar liefst vijftien kilo is de SP-lijsttrekker kwijt. Ebru zou Ebru niet zijn als ze niet zou doorvragen: “Waarom?” Ja, waarom eigenlijk?

Dan duiken ze meteen in de belangrijkere zaken: politiek. “Die ongelijkheid hè… Dat kan écht niet”, is het vurige betoog van de SP-man. “Geen flauw idee of we gaan meeregeren, maar als dat zo is dan pakken we de marktwerking in de zorg aan en de salarissen. Natúúrlijk gaan die omhoog. De afgelopen jaren zijn die gewoon achtergebleven.” Campagnevoeren vindt Emile Roemer het leukste wat er is, maar al dat moddergooien van politici in de media doet hem stiekem toch wel wat. “Ik kan daar heel slecht tegen.” Kijk mee naar het gesprek tussen Ebru en Emile.

BEKIJK OOK:

Over Ebru tikt een eitje

In de aanloop naar de verkiezingen op 15 maart 2017 maakt Ebru Umar exclusief voor Libelle TV Ebru tikt een eitje, waarbij de journalist met lijsttrekkers van de verkiezingspartijen heerlijk gaat ontbijten en praten over de drukke tijd zo vlak voor de verkiezingen.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

Productie: FloorFilm


Afleveringen

Ontdek ook deze series