Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Alexander Pechtold (D66):
Ebru tikt een eitje

Alexander Pechtold (D66): “Natuurlijk moeten we in Nederland niet iedereen binnenlaten”

Ebru Umar is weer op pad met een mand vol lekkers en een hoofd vol vragen, zo vlak voor de verkiezingen. Deze keer gaat ze op bezoek bij Alexander Pechtold, lijsttrekker van D66. De politicus heeft grote ambities dit jaar, voor zijn politieke partij en voor zichzelf; hij wil premier worden. In de piepkleine keuken van de familie Pechtold (ze gaan er één voor één ’s ochtends in, aldus Pechtold) bespreken ze de verkiezingen.

“De politicus moet luisteren, maar mensen moeten ook wíllen luisteren en openstaan voor feiten”, aldus de D66’er. “Als je roept: ‘Grenzen dicht!’ Hartstikke leuk bedacht. Maar dan moet je je ook realiseren dat dat betekent dat bij iedereen de paspoorten moeten worden gecontroleerd, dat de kofferbakken gecontroleerd moeten worden…” Waarom dat géén goed idee is? Iets met komkommers en Italianen. Kijk mee.

Pechtold is ook fan van houthakken? Ebru: “Zeg, aan wiens hoofd denk je nu?” Zien? Klik hier.

BEKIJK OOK:

Over Ebru tikt een eitje

In de aanloop naar de verkiezingen op 15 maart 2017 maakt Ebru Umar exclusief voor Libelle TV Ebru tikt een eitje, waarbij de journalist met lijsttrekkers van de verkiezingspartijen heerlijk gaat ontbijten en praten over de drukke tijd zo vlak voor de verkiezingen.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

Productie: FloorFilm


Afleveringen

Ontdek ook deze series