Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Zo maak je spetterende glitterschoenen met Libelle's Angelique
DIY met Angelique

Zo maak je spetterende glitterschoenen met Libelle’s Angelique

Schoenen, je hebt er nooit genoeg. Een seizoenswisseling is voor ons vrouwen reden genoeg om een paar (of 2) aan te schaffen. Het gevolg? Een volgebouwd schoenenrek en een sarcastische opmerking van manlief: “Had je deze niet al?”. We hebben vast allemaal nog een paar schoenen in de kast staan die we nooit meer dragen, maar waarvan we nog geen afscheid van kunnen nemen.

Om orde in de chaos op het schoenenrek te scheppen, zou het verstandig zijn om een paar weg te gooien, of te doneren aan het goede doel. En in de tussentijd moet je dan geen nieuwe kopen hè! Wij hebben namelijk een leuk idee: ‘beglitter’ een paar (oude) schoenen en ze zijn als nieuw! Je hoort het goed, ‘beglitter’. Je eigen glitterschoenen, wauw. Libelle’s DIY-expert Angelique doet het voor. Nu jij nog!

KIJK OOK:

Over DIY met Angelique
Van spijkerrokje tot toffe tas en van saaie blouse tot stoer shirt. In deze serie laat DIY-koningin Angelique (52 jaar, al jaren creatief manager bij Libelle en gek op mode én knutselen & fröbelen) zien hoe je je oude kledingstukken een nieuw leven kunt geven.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

Productie: Raak Video


Afleveringen

Ontdek ook deze series