Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Koningin Máxima:
De Week van Maxima

Koningin Máxima: “Oh oh, zó komen babygeruchten de wereld in!”

De Argentijnse president Mauricio Macri bracht samen met zijn vrouw Juliana Awada een staatsbezoek aan Nederland. Vanochtend zijn in alle vroegte Koningin Máxima en de first lady vroeg op pad gegaan. Een bezoek aan het Oranje Huis stond in de ochtend op de agenda van de twee ‘vriendinnen’. Dit huis is een initiatief van de Stichting Blijf Groep en biedt hulp en advies bij huiselijk geweld.

Volgende punt op de agenda was een bezoek aan het consultatiebureau Centrum Jeugd en Gezin (CJG) in Den Haag. Het CJG biedt hulp bij alle vraagstukken wat betreft zorg, gezondheid en het opvoeden van kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar. Tijdens hun bezoek spraken de ervaren moeders Máxima en Juliana Awada met experts en kregen de dames een cadeautje. Daar werd hard om gegiecheld door beide dames en zelfs iets suggestiefs over gezegd… Babygeruchten!?

Al gezien? Trieste gebeurtenis tekende dag van Máxima

Duik samen met Libelle TV in het leven van Maxima! Iedere week kun je kijken wat onze koningin heeft gedaan. Van basisschoolbezoekjes tot stemrecht van de Koninklijke familie. Alles passeert de revue.

Bekijk meer over Máxima

Afleveringen