Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Yvon Jaspers ontdekt de Scandinavische keuken
De Keukentafel van het Noorden

Yvon Jaspers ontdekt de Scandinavische keuken

In het kookboek De keukentafel van het Noorden laat Yvon Jaspers haar liefde voor de Scandinavische keuken zien. Samen met haar gezin trok ze door Scandinavië om inspiratie op te doen voor haar boek. En, het leukste: via haar vlogs reizen wij met haar mee. Van smushi tot smörrebröd en van kanelbullar tot kladdkaka: vanaf nu geen dag meer zonder fika en nooit meer een winter zonder hygge.

Over de keukentafel van het Noorden
De keukentafel van het Noorden is een kookboek waar je dagelijks leven enorm van opknapt, aldus Yvon. Het boek staat bomvol met maakbare, betaalbare, pure en vooral heerlijke gerechten. Geen haute cuisine, maar stoer koken op open vuur, stoven, sudderen, vissen en paddenstoelen zoeken.

Benieuwd naar de Scandinavische keuken en wil je zelf aan de slag met de recepten? De keukentafel van het Noorden komt op 12 oktober uit en is online te bestellen.

keukentafelvanhetnoorden-yvonjaspers-libelletv

BEKIJK OOK:

In het kookboek De keukentafel van het Noorden laat Yvon Jaspers haar liefde voor de Scandinavische keuken zien. In deze serie persoonlijke vlogs reizen we met Yvon en haar gezin mee.


Afleveringen