Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Dít is waarom Yvon Jaspers verliefd is op Zweden
De Keukentafel van het Noorden

Dít is waarom Yvon Jaspers verliefd is op Zweden

In het kookboek De keukentafel van het Noorden laat Yvon Jaspers haar liefde voor de Scandinavische keuken zien. Samen met haar gezin trok ze door Scandinavië om inspiratie op te doen voor haar boek. En, het leukste: via haar vlogs reizen wij met haar mee.

Huskies
In deze vierde aflevering wordt duidelijk waarom Yvon nu al verliefd op Zweden is. “Kijk, hoe stoer die huskies in de sneeuw zijn. En dat geluid wat ze produceren, indrukwekkend”.

Over de keukentafel van het Noorden
De keukentafel van het Noorden is een kookboek waar je dagelijks leven enorm van opknapt, aldus Yvon. Het boek staat bomvol met maakbare, betaalbare, pure en vooral heerlijke gerechten. Geen haute cuisine, maar stoer koken op open vuur, stoven, sudderen, vissen en paddenstoelen zoeken.

Benieuwd naar de Scandinavische keuken en wil je zelf aan de slag met de recepten? De keukentafel van het Noorden komt op 12 oktober uit en is online te bestellen.

keukentafelvanhetnoorden-yvonjaspers-libelletv

BEKIJK OOK:

In het kookboek De keukentafel van het Noorden laat Yvon Jaspers haar liefde voor de Scandinavische keuken zien. In deze serie persoonlijke vlogs reizen we met Yvon en haar gezin mee.


Afleveringen