Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Yvon:
De Keukentafel van het Noorden

Yvon: “Nee, je valt er niet van af, maar deze Zweedse pannenkoeken zijn heerlijk”

In het kookboek De keukentafel van het Noorden laat Yvon Jaspers haar liefde voor de Scandinavische keuken zien. Samen met haar gezin trekt ze door Scandinavië om inspiratie op te doen voor haar boek. En, het leukste: via haar vlogs reizen wij met haar mee.

Van smushi tot smörrebröd en van kanelbullar tot kladdkaka: vanaf nu geen dag meer zonder fika en nooit meer een winter zonder hygge.

Pannenkoeken
In deze vijfde aflevering bakt Yvon heerlijke Zweedse pannenkoeken met spek – terwijl de sneeuw naar beneden dwarrelt. Ze weet het zeker: binnenkort zijn deze pannenkoeken wereldberoemd in Nederland.

Over de keukentafel van het Noorden
De keukentafel van het Noorden is een kookboek waar je dagelijks leven enorm van opknapt, aldus Yvon. Het boek staat bomvol met maakbare, betaalbare, pure en vooral heerlijke gerechten. Geen haute cuisine, maar stoer koken op open vuur, stoven, sudderen, vissen en paddenstoelen zoeken.

Benieuwd naar de Scandinavische keuken en wil je zelf aan de slag met de recepten? De keukentafel van het Noorden komt op 12 oktober uit en is online te bestellen.

keukentafelvanhetnoorden-yvonjaspers-libelletv

BEKIJK OOK:

In het kookboek De keukentafel van het Noorden laat Yvon Jaspers haar liefde voor de Scandinavische keuken zien. In deze serie persoonlijke vlogs reizen we met Yvon en haar gezin mee.


Afleveringen