Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Welkom in de chocoladehemel: Yvon op bezoek bij een Zweedse chocoladefabriek
De Keukentafel van het Noorden

Welkom in de chocoladehemel: Yvon op bezoek bij een Zweedse chocoladefabriek

In het kookboek De keukentafel van het Noorden laat Yvon Jaspers haar liefde voor de Scandinavische keuken zien. Samen met haar gezin trok ze door Scandinavië om inspiratie op te doen voor haar boek. En, het leukste: via haar vlogs reizen wij met haar mee.

Chocoladefabriek
In deze derde aflevering neemt ze ons mee naar een Zweedse chocoladefabriek. En dat is… de hemel. Bekijk gauw de video en je snapt waarom Yvon hier helemaal gelukkig wordt.

Over de keukentafel van het Noorden
De keukentafel van het Noorden is een kookboek waar je dagelijks leven enorm van opknapt, aldus Yvon. Het boek staat bomvol met maakbare, betaalbare, pure en vooral heerlijke gerechten. Geen haute cuisine, maar stoer koken op open vuur, stoven, sudderen, vissen en paddenstoelen zoeken.

Benieuwd naar de Scandinavische keuken en wil je zelf aan de slag met de recepten? De keukentafel van het Noorden komt op 12 oktober uit en is online te bestellen.

keukentafelvanhetnoorden-yvonjaspers-libelletv

BEKIJK OOK:

In het kookboek De keukentafel van het Noorden laat Yvon Jaspers haar liefde voor de Scandinavische keuken zien. In deze serie persoonlijke vlogs reizen we met Yvon en haar gezin mee.


Afleveringen