Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Yvon zet haar tentje op voor de fotoshoot: tijd voor een Scandinavische picknick
De Keukentafel van het Noorden

Yvon zet haar tentje op voor de fotoshoot: tijd voor een Scandinavische picknick

In het kookboek De keukentafel van het Noorden laat Yvon Jaspers haar liefde voor de Scandinavische keuken zien. Samen met haar gezin trok ze door Scandinavië om inspiratie op te doen voor haar boek. En, het leukste: via haar vlogs reizen wij met haar mee.

In deze tweede aflevering bereidt Yvon zich samen met haar familie voor op een fotoshoot voor het boek. Het plan? Een picknick naast hun tentje. En ja, het is nu nog een rommeltje, maar straks…

Over de keukentafel van het Noorden
De keukentafel van het Noorden is een kookboek waar je dagelijks leven enorm van opknapt, aldus Yvon. Het boek staat bomvol met maakbare, betaalbare, pure en vooral heerlijke gerechten. Geen haute cuisine, maar stoer koken op open vuur, stoven, sudderen, vissen en paddenstoelen zoeken.

Benieuwd naar de Scandinavische keuken en wil je zelf aan de slag met de recepten? De keukentafel van het Noorden komt op 12 oktober uit en is online te bestellen.

keukentafelvanhetnoorden-yvonjaspers-libelletv

BEKIJK OOK:

In het kookboek De keukentafel van het Noorden laat Yvon Jaspers haar liefde voor de Scandinavische keuken zien. In deze serie persoonlijke vlogs reizen we met Yvon en haar gezin mee.


Afleveringen