Bekijk deze video via de Libelle TV app

 'Je moet een klein beetje geluk hebben op je pad'
De boer op

‘Je moet een klein beetje geluk hebben op je pad’

Diane (53) is moeder, echtgenote en ondernemer: samen met haar man runt ze De Zuivelhoeve. Wat begon met emmertjes yoghurt verkopen vanuit de schuur groeide uit tot een familiebedrijf.

Libelle samen met de Zuivelhoeve

In deze eerste aflevering maken we kennis met Diane. Elke dag zegt ze ‘haar’ koeien even gedag en ondertussen probeert ze de balans te vinden tussen werk en privé.

Over de Zuivelhoeve
Diane en haar man Gerjhan startten de Zuivelhoeve 35 jaar geleden in hun schuur en inmiddels liggen de bekende emmertje met fruit onderin en yoghurt bovenop in heel Nederland (en ook daarbuiten) in de winkel. Zuivelhoeve wil mensen laten genieten van het beste en het meest verse van het platteland. Fruit onderin met stevige boer’n yoghurt in een transparante emmer: onmeunig lekker op z’n Twents. Als je weet wat je eet, proef je meer.

Zuivelhoeve

Over De boer op
In het programma “De boer op met Diane” zie je het leven van Diane Roerink, die samen met haar man Zuivelhoeve runt. Diane geef je elke week een kijkje in het Twentse boerenleven. Hoewel het leven op het Twentse platteland anders is dan in de stad zijn de dilemma’s heel herkenbaar zoals: wil je als vrouw een eigen carrière, zorg om pubers en gebeurtenissen binnen het gezin.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.


Afleveringen