Bekijk deze video via de Libelle TV app

De boer op

“Ik heb mijn eigen ideeën en daar krijg je wel wrijving door”

Jarenlang runde Diane’s broer Arjen zijn boerenbedrijf alleen. Voor hem is het nog steeds wennen dat zijn vrouw Mirjam, Diane’s schoonzus, nu ook in het bedrijf zit. Zij zegde na 25 jaar haar baan in de reiswereld op omdat ze het gevoel had thuis tekort te schieten. In deze aflevering van ‘De boer op’ gaat Diane bij hun op bezoek.

Libelle samen met Zuivelhoeve

Over de Zuivelhoeve
Diane en haar man Gerjhan startten de Zuivelhoeve 35 jaar geleden in hun schuur en inmiddels liggen de bekende emmertje met fruit onderin en yoghurt bovenop in heel Nederland (en ook daarbuiten) in de winkel. Zuivelhoeve wil mensen laten genieten van het beste en het meest verse van het platteland. Fruit onderin met stevige boer’n yoghurt in een transparante emmer: onmeunig lekker op z’n Twents. Als je weet wat je eet, proef je meer.

Zuivelhoeve

Over De boer op
In het programma “De boer op met Diane” zie je het leven van Diane Roerink, die samen met haar man Zuivelhoeve runt. Diane geef je elke week een kijkje in het Twentse boerenleven. Hoewel het leven op het Twentse platteland anders is dan in de stad zijn de dilemma’s heel herkenbaar zoals: wil je als vrouw een eigen carrière, zorg om pubers en gebeurtenissen binnen het gezin.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

Bekijk meer over de boer opzuivelhoeve

Afleveringen