Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Dit makkelijke én gezonde recept met speltpasta van Sanne Vogel moet je proberen
Birdy's Kitchen

Dit makkelijke én gezonde recept met speltpasta van Sanne Vogel moet je proberen

Speltpasta is ontzettend gezond en het is beter voor je dan tarwepasta. Speltpasta bevat namelijk meer eiwitten, vetten én ruwe vezels. Oh en nog een pluspunt: je kinderen proeven het verschil niet ;-). Het is net zo lekker als gewone pasta. Misschien nog wel lekkerder, vindt Sanne Vogel.

Ons kooktalent gaat vandaag met deze gezonde pasta aan de slag. En ze maakt er een verse tomatensaus bij. Wat ook fijn is: dit gerecht is heel makkelijk te maken. Een heerlijke pasta zonder zakjes of potjes! Dus: snel de video bekijken en daarna zelf aan de slag met dit heerlijke recept.

Bekijk ook een heerlijk recept van Sanne met tonijn én leer hoe je makkelijk vegan snacks kan maken.

Over Birdy’s Kitchen

Sanne Vogel is actrice, schrijfster en regisseuse. Haar aller-, aller-, ALLERgrootste hobby is koken. Ze verzint al jarenlang de meest fantastische recepten die ze in haar keuken in Amsterdam met alle liefde uitprobeert. Niet zo gek dat haar huis vaak vol zit met vrienden die rond etenstijd ‘spontaan’ aanschuiven.

Sanne: “Ik krijg uitslag en buikpijn van tarwe’s en koemelkproducten. O, en ik word van alles dik. Ik heb een stofwisseling om van te huilen. Ik heb daarom een totaal eigen manier van koken ontwikkeld, die 50% veganistisch is, 40% vegetarisch, 5% vis en 5% kip.”

Ben jij zo’n iemand die altijd maar weer komt aanzetten met spaghetti bolognese, kip tandoori of lasagne? Of gewoon bestelt… Sanne laat zien dat het ook anders kan. In haar kookprogramma Birdy’s Kitchen maakt Sanne goddelijk lekkere gerechten en wordt ze gefilmd door haar broer Robin.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.


Afleveringen