Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Sanne Vogel maakt vegan snacks om van te watertanden
Birdy's Kitchen

Sanne Vogel maakt vegan snacks om van te watertanden

Veganistisch koken. Het klinkt stiekem best wel alsof het een gedoe is….  Want: wat mag je wél eten? Eigenlijk houdt het in dat je alle dierlijke producten laat staan. Dus geen vlees, vis, eieren en zuivel, alleen nog maar plantaardige producten.

Maar ons culinaire talent Sanne Vogel biedt hoop! Samen met haar beste vriend Noah (“Mensen die niet van koriander houden vertrouw ik niet”) laat Sanne in deze aflevering zien dat het gelukkig helemaal niet zo ingewikkeld is om veganistisch te koken. Van zelfgemaakte guacamole met lekkere raw food crackers tot een heerlijke, frisse yoghurtsaus met dipgroenten; je maakt je weekend net wat leuker én vooral lekkerder met deze vegan snacks!

 

Over Birdy’s Kitchen

Sanne Vogel is actrice, schrijfster en regisseuse. Haar aller-, aller-, ALLERgrootste hobby is koken. Ze verzint al jarenlang de meest fantastische recepten die ze in haar keuken in Amsterdam met alle liefde uitprobeert. Niet zo gek dat haar huis vaak vol zit met vrienden die rond etenstijd ‘spontaan’ aanschuiven.

Sanne: “Ik krijg uitslag en buikpijn van tarwe’s en koemelkproducten. O, en ik word van alles dik. Ik heb een stofwisseling om van te huilen. Ik heb daarom een totaal eigen manier van koken ontwikkeld, die 50% veganistisch is, 40% vegetarisch, 5% vis en 5% kip.”

Ben jij zo’n iemand die altijd maar weer komt aanzetten met spaghetti bolognese, kip tandoori of lasagne? Of gewoon bestelt… Sanne laat zien dat het ook anders kan. In haar kookprogramma Birdy’s Kitchen maakt Sanne goddelijk lekkere gerechten en wordt ze gefilmd door haar broer Robin.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.


Afleveringen