Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Ontbijttip! Sanne Vogel recept voor een groene smoothie
Birdy's Kitchen

Ontbijttip! Sanne Vogel recept voor een groene smoothie

Het is zover, dit is de allereerste aflevering van het online kookprogramma Birdy’s Kitchen met in de hoofdrol: actrice Sanne Vogel. Onze culinaire heldin trapt af met een goddelijke én gezonde ontbijtsmoothie. Ook wel groene smoothie genoemd.

Het ontbijt is iets wat te vaak wordt overgeslagen door tijdgebrek. Toch is het de belangrijkste maaltijd van de dag. Deze ontbijtsmoothie is snel en makkelijk gemaakt en geeft je spijsvertering een boost voor de rest van de dag. Bekijk Sanne’s video voor het recept.

Ook gezond en lekker: deze groente-omelet.

Over Birdy’s Kitchen

Sanne Vogel is actrice, schrijfster en regisseuse. Haar aller-, aller-, ALLERgrootste hobby is koken. Ze verzint al jarenlang de meest fantastische recepten die ze in haar keuken in Amsterdam met alle liefde uitprobeert. Niet zo gek dat haar huis vaak vol zit met vrienden die rond etenstijd ‘spontaan’ aanschuiven.

Sanne: “Ik krijg uitslag en buikpijn van tarwe’s en koemelkproducten. O, en ik word van alles dik. Ik heb een stofwisseling om van te huilen. Ik heb daarom een totaal eigen manier van koken ontwikkeld, die 50% veganistisch is, 40% vegetarisch, 5% vis en 5% kip.”

Ben jij zo’n iemand die altijd maar weer komt aanzetten met spaghetti bolognese, kip tandoori of lasagne? Of gewoon bestelt… Sanne laat zien dat het ook anders kan. In haar kookprogramma Birdy’s Kitchen maakt Sanne goddelijk lekkere gerechten en wordt ze gefilmd door haar broer Robin.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.


Afleveringen