Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Atelier Libelle: geef je tuin weer een opknapbeurt
Atelier Libelle

Atelier Libelle: geef je tuin weer een opknapbeurt

In de rubriek ‘Atelier Libelle’ laat Sara Bartels je de allerleukste en creatiefste DIY’s zien. Vandaag gaat ze naar buiten en geeft ze de terracotta potten in haar tuin een opfrisbeurt. 

Libelle met edding

Wie is er niet dol op? Terracotta potten! Ze zijn er in allerlei verschillende formaten, staan leuk in iedere tuin en op ieder balkon en kosten maar een paar euro. Met behulp van de permanent sprays van edding geef je alle terracotta potten in je tuin in een handomdraai een nieuwe look. Maar je kunt de sprays voor veel meer oppervlakken gebruiken: bijvoorbeeld op glas, metaal, hout, kunststof, steen, behang en linnen.

Afplakken
Je kunt de potten natuurlijk in één kleur spuiten, maar nog veel leuker is om de potten in verschillende tinten te spuiten door ze met tape af te plakken. Wees creatief en plak er lekker op los. Alles kan en alles mag!

Spuiten maar
Verwijder de rode ring onder het spuitmondje met een schroevendraaier en schud de bus een paar minuten. Doe altijd eerst een testspuitje op een krant of een stuk papier en houd vervolgens 25 centimeter afstand van het te spuiten oppervlak. Spuit met heen- en weergaande bewegingen voor het perfecte resultaat.

Hier vind je nog veel meer leuke en creatieve ideeën met de permanent sprays. Edding Permanent Spray koop je o.a. bij Pipoos, Bol.com en de betere boek- en kantoorvakhandel of hobbywinkel.

edding porseleinstiften

Op zoek naar inspiratie om zelf creatief aan de slag te gaan? In Atelier Libelle laat DIY-koningin Angelique zien hoe je spullen een nieuw leven kunt geven.


Afleveringen