Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Atelier Libelle: Angelique’s romantische DIY voor Valentijn
Atelier Libelle

Atelier Libelle: Angelique’s romantische DIY voor Valentijn

Je kunt deze Valentijnsdag natuurlijk weer kiezen voor jullie favoriete restaurant. Maar nog leuker is het om je  partner dit jaar op een écht persoonlijke en originele manier te verrassen. Zo ga je zelf aan de slag.

Libelle samen met edding

In de nieuwe rubriek ‘Atelier Libelle’ biedt redactiemanager Angelique inspiratie voor leuke DIY’s. Dit keer een DIY in het teken van de liefde.

Crea bea
Blijf deze Valentijnsdag lekker binnen, want met z’n tweetjes kan het thuis ook heel romantisch zijn. Hoe leuk is een romantisch diner met je lief én zelfbeschilderd servies bijvoorbeeld? Persoonlijker wordt het niet. Libelle’s Angelique ging je voor en gebruikte porseleinstiften om haar servies te decoreren. Je kunt kiezen uit wel 15 kleuren. Probeer voor je aan de slag gaat wat designs uit op papier, oefening baart immers kunst. En dan kun je jouw creativiteit de vrije loop laten!

Let op:

  • Vermijd het decoreren van gedeelten van het porselein die worden gebruikt om te snijden, eten of drinken. Decoreer bijvoorbeeld de rand van een bord of de buitenkant van een mok.
  • Stop het gedecoreerde object in de vaatwasser en was het niet af met een afwasborstel (of een andere voorwerp dat wrijving veroorzaakt).
  • Probeer het object vrij in de vaatwasser te plaatsen, zonder dat het andere objecten aanraakt.

edding porseleinstiften

Op zoek naar inspiratie om zelf creatief aan de slag te gaan? In Atelier Libelle laat DIY-koningin Angelique zien hoe je spullen een nieuw leven kunt geven.


Afleveringen