Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Pascal (48):
7 jaar jonger

Pascal (48): “Nou moet ik niet volschieten, daar gaat m’n make-up!”

“Als ik een jurkje aantrek, zie ik nog steeds de zware persoon die ik was.” Doktersassistente Pascal Pepping-Lacourt (48) is 42 kilo afgevallen. Voorafgaand aan de metamorfose had ze haar maten doorgegeven aan styliste Liselotte. Pascal was in de veronderstelling dat ze maat 42 had, maar ze is nog veel slanker dan ze denkt: ze heeft maat 38 en past zelfs in een sample size maat 36. Wat een prestatie! “Koop niet te wijde kleding”, adviseert Liselotte dan ook: “Je mag gezien worden!”

Na de metamorfose bij Libelle realiseert Pascal zich dat ze er mag zijn. (Nou, hállo. En of!) En dat is een emotioneel moment…

Over 7 jaar jonger
Met een frisse coupe en nieuwe outfit van het Libelle Metamorfose Team ziet elke vrouw er járen jonger uit!

Wil je ook een metamorfose?
Stuur ons een duidelijke foto van je gezicht, een foto ten voeten uit, je maten (topmaat, broekmaat, cupmaat, schoenmaat), leeftijd, naam en adres. En vertel iets over jezelf: waarom wil je meedoen aan deze rubriek? Reacties graag naar redactie@libelle.nl of naar Libelle, Postbus 40020, 2130 KP Hoofddorp, o.v.v. ‘7 jaar jonger’. Foto’s worden niet geretourneerd. Alleen als je wordt uitgekozen krijg je bericht.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

Productie: Moving Art


Afleveringen

Ontdek ook deze series