header-seo-pagina-reizen

Ik ga op reis en ik neem mee…

Reizen, de meeste zijn er gek op. Vakantie vieren in het buitenland of lekker in eigen land. Vakantie is vakantie. Genieten van het warme weer, het strand, de zee of toch liever het koude weer en de verse sneeuw? Een lekkere relaxt vakantie of liever een doe-vakantie? Allemaal verschillende soorten vakanties maar bij elke vakantie kom je wel lekker tot rust. Soms kan het reizen wel even een nadeel zijn. Lang in de auto of in het vliegtuig is niet bij iedereen een favoriete bezigheid. Toch moet je er wel wat voor over hebben om op je eindbestemming aan te komen.

Op reis met Bonnie

Onze eigen Reisvlogger Bonnie reist er wat van af! Doordat ze zoveel reist weet ze er ook heel veel van. Zo weet Bonnie hoe je een goedkoop vliegticket scoort. Dat is altijd leuk om te weten! Maar Bonnie laat je ook verschillende reisbestemmingen zien. Zo laat Bonnie zien wat de leukste kerstmarkt van Nederland is en tipt zij nog meer leuke kerstmarkten. En waarom je absoluut naar Alkmaar moet! Bonnie laat ook zien dat het platteland van Groningen erg leuk kan zijn en ontdekt zij het hot & happening Amsterdam-Noord. Maar Bonnie gaat ook de Nederlandse grens over en reist af naar het prachtige Zweden en laat ze zien hoe je heerlijk kan relaxen op het Thaise eiland Koh Samui. Maar voordat we op het vliegtuig stappen moeten we natuurlijk wel eerst even weten wat we nou precies mee gaan nemen. Gelukkig laat Bonnie je zien hoe je je moet voorbereiden op een reis.

DIY reis tips

Als je op reis gaat hoeft dat niet te betekenen dat je gelijk naar het buitenland gaat. Het kan ook zijn dat je naar je familie gaat die een eind weg woont. Wat nou als je een taart wil meenemen maar bang bent dat hij de reis niet zal overleven? Dan hebben wij dé perfecte tip voor jou zodat je taart onderweg niet geruïneerd word! En hoe zorg je er nou voor dat je sieraden knopen-proef mee op reis kunnen? Er is namelijk niks vervelenders dan je sieraden die helemaal in de knoop liggen! En na zo’n leuke reis wil je natuurlijk wel die mooie herinneringen bewaren. Maak simpel je eigen vakantie fotohouders! Of wat nog gaver is, een vakantiesouvenir gemaakt van het zand van je favoriete strand.

Nog meer reizen

lifehack-vakantiekoffer-kleding
Zo past er meer kleding in je vakantiekoffer >>
lifehack-vakantiefotos
Zo worden die cliché (vakantie)foto’s super origineel! >>
lifehack-pot-vol-herinneringen
Zo maak je een pot vol herinneringen aan die fijne vakantie >>

 

 

 

 

 

 

bonnie-vakantie-thuis
Vakantiegevoel zonder op vakantie te gaan? >>
bonnie_tsjechie
Waarom je zeker naar Tsjechië moet >>
bonnie-puber-vakantie
Hoe houd je het leuk met pubers op vakantie? >>