header-seo-pagina-planten

Planten en bloemen

Hangplanten, rozen, tulpen, kamerplanten, schaduw kamerplanten en noem maar op! Iedereen heeft wel planten en bloemen in z’n huis. Niet alleen leuk voor buiten maar ook erg leuk voor binnen. Zo kun je planten en bloemen leuk in je woonkamer zetten, in de keuken en zelfs in de badkamer! Het is altijd mooi om planten en bloemen in huis te hebben. Ze vrolijken de boel op en ze hebben een mooie kleur.

Planten in de tuin

Onze eigen Loes weet van alles over planten. Loes is namelijk een echte kenner op het gebied van planten en daarom vlogt ze hier ook over. Ze heeft allemaal verschillende onderwerpen. Zo weet Loes namelijk hoe je je tuin klaar maakt voor de nachtvorst, hoe pioenrozen wél bloeien en wanneer is het nou eigenlijk tijd om je voorjaarsbollen te planten? Loes heeft antwoordt op bijna al je vragen! Want hoe snoei je nou het beste een struik? En hoe laat je nou eigenlijk je clematis groeien en bloeien? Loes heeft ook nog andere tips. Stel nou dat je last hebt van buurkatten die door je mooie tuin lopen. Wat nu?! Wees niet bang, Loes heeft hier natuurlijk een oplossing voor! Ook tipt ze hoe je de planten weer kan laten bloeien, heeft ze klimplanten-weetjes en hoe je nou eigenlijk zaailingen moet verplanten. Altijd handig om te weten!

Bloemen voor je geliefde

In de serie Een Bosje Liefde ontvangt onze bloemist Jeroen elke week een gast. Samen maken ze een prachtig boeket met seizoensbloemen, waarbij Jeroen handige tips geeft, zodat we ook thuis aan de slag kunnen. Tussen het bloemschikken door vertellen de gasten aan wie ze dit boeket willen geven. Iemand die in hun ogen echt een mooie bos bloemen heeft verdiend. Zo geeft Heleen een mooie bos bloemen aan haar moeder, geeft Myrthe een mooie bos bloemen aan opa Hans en verrast Marja dochter Ellis met een vrolijk veldboeket na een zware tijd.

Nog meer planten en bloemen!

michele_bosje-liefde
Een kleurrijk veldboeket, van Michèle voor haar moeder >>
amaryllis
Een amaryllis planten is helemaal niet moeilijk >>
loes_pannenkoeksplant2
Meest populaire kamerplant van dit moment >>

 

 

 

 

 

 

roos_loes
Zo kun je zo lang mogelijk genieten van rozen >>
yellow-tulips
Zo blijft een bos tulpen zo lang mogelijk mooi >>
hortensias
Hoe houd je hortensia’s mooi >>