kerst-seo

Kerst, de leukste tips voor de feestdagen

Kerstmis, voor velen de meest leuke en mooie tijd van het jaar. Gezellig met familie en vrienden eten en drinken, het huis mooi versierd met een kerstboom en kerstlichtjes. We steken de kaarsen weer aan en bij sommige gaat zelfs de openhaard aan! Dat is natuurlijk erg lekker met dat koude december weer. Kerst kan soms bij vele veel stress bezorgen omdat we toch nog wat dingetjes moeten regelen. Wie nodigen we uit voor het kerstdiner? Wanneer halen we de kerstboom in huis? Wat leggen we onder de kerstboom? Geen stress, zoals ze in de bekende liederen altijd zingen: ‘’It’s the most wonderful time of the year’’. En dat is het zeker!

Kerst knutselen: lekker creatief!

Deze tijd is perfect om te knutselen. Op een zaterdagmiddag met een lekker kopje thee en misschien wel wat kerst hits op de radio! Kerst roept ook cadeautjes, die je natuurlijk op je mooist wilt inpakken. Maar wat nou als je zelf je cadeaupapier maakt? Zelf ontwerpen en ook nog eens persoonlijker! Of een mooie strik voor op je cadeau? Maak indruk op familie en vrienden met een leuke strik! Tijdens deze koude, donkere winterdagen hebben we ook veel lichtjes aan in huis. De kerstboom vol met lichtjes, kerstlampjes her en der en natuurlijk de vele kaarsen die gezellig door het hele huis staan. Maar een gave lichtbak is ook zeker een aanrader voor deze tijd! Snel én makkelijk gemaakt en je hebt er veel plezier van.

Feestelijke lekkernijen

Kerst is dé feestdag om niet op je dieet te letten, wat natuurlijk ook erg lastig is met al die lekkernijen. En dat vaak wel drie dagen lang! Gezellig met familie en vrienden tafelen, kletsen en natuurlijk genieten. Zoete lekkernijen als; Rudolph’s favoriete appeltaart, Rudolph’s extra pure chocolademousse of Rudolph’s cheesecake met fruit. Niet fan van al die zoete lekkernijen? Probeer dan Rudolph’s hartige toet: geitenkaasbrood. Bij zo’n lekkere appeltaart hoort dan natuurlijk ook een zelfgeklopte luchtige slagroom. En tijdens het kerstontbijt mag de roomboter natuurlijk ook niet ontbreken, vandaar deze handige lifehack; Met één glas razendsnel zachte roomboter. Altijd handig om te weten! Verras je vrienden en familie met al deze lekkernijen en wat nog het meest belangrijke is, geniet!

 

Meer leuke tips voor de feestdagen

 

glitterschoenen-2
Glitterschoenen >>
kaasplank-2
Zelfgemaakte kaasplank >>
geschenk-doosje-2
Geschenkdoosje >>

 

gouden-kaarsjes-2
Gouden kaarsjes >>
slinger-2
Lampionnenslinger >>
wijnglazen
Kaarsen >>