header-seo-cadeautjes-2

Cadeautjes tijd!

Cadeaus zijn altijd goed! Het is leuk om ze te krijgen maar ook zeker leuk om ze te kopen. Toch is het altijd even lastig om te bedenken wat je nou gaat geven? Wat wil hij of zij nou? Of waar houdt hij of zij nou van? Dan is het helemaal leuk als je zelf iets maakt. Dan is het persoonlijker en ook nog eens origineler! Verras je familie of vrienden met deze leuke, simpele en vooral originele cadeau-tips. Lees maar snel verder!

Mode cadeaus

Onze enige echte Angelique is een pro op het gebied van mode. Zo is zij ook erg goed in het maken van haar eigen modeaccessoires! Niet te moeilijk en het kost je ook niet veel tijd. Zo maak je makkelijk de leuke pompomsjaal van Angelique met leuke verschillende kleurtjes. Of toch een gave bag charm waar je indruk mee maakt op je vriendinnen? Maar Angelique heeft nog veel meer tips! Zo maakt zij spetterende glitterschoenen (erg leuk voor de feestdagen), een trendy knoopjesblouse, een mooie wintersjaal en een kleurrijk natuurboeket! Allemaal originele cadeaus en zeker ook persoonlijk. Niet een standaard flesje wijn of een lekker luchtje maar kies eens voor de hippe spijkertas van Angelique.

DIY cadeaus

Hebben wij nog meer cadeau-tips? Ja dat hebben wij zeker! De feestdagen komen er weer aan dus dat betekent cadeaus maar ook zeker inpakpapier. Want hoe pak je nou je cadeau leuk maar toch origineel in, want het mooiste cadeaupapier maak je gewoon zelf! Gelukkig hebben wij allemaal soorten tips voor je! Wil je jouw cadeau mooi inpakken maar wel op een milieuvriendelijke manier? Dan is dit dé tip voor jou. Maak een no waste cadeaudoosje! Of een schattig geschenkdoosje waar je je cadeautje indoet? Of wat dacht je van deze simpele papieren bekertjes die omtovert in dé perfecte bonbondoosjes! Maar op al die gave en mooie verpakkingen hoort natuurlijk wel als kers op de taart een mooie strik! Met deze leuke strik maak je van ieder cadeau een feestje. En nog een kleine huishoudelijke tip, nooit meer gekreukt cadeaupapier met deze handige lifehack!

Nog meer cadeau-tips!

wensdoosje_lifehack
Zelfgemaakte geschenkdoosje >>
fruitbonbons
Makkelijke fruitbonbons >>
foto-op-hout
Vereewig je foto op hout >>

 

 

 

 

 

 

diy-met-angelique-sleutelhanger
Superhandige sleutelhanger >>
hartjes-vouwen
Zelf hartjes vouwen >>
lifehack-fotokubus
DIY fotokubus >>