header-seo-pagina-beauty

Beauty

Beauty, elke vrouw is er wel gek op. Verwen je zelf lekker met een gezichtsmaskertje of een lekkere scrub. Of maak je mooi op voor een leuk feestje of wanneer je lekker uiteten gaat. Toch vinden sommige vrouwen het nog wel even lastig om te bedenken hoe je je aar leuk kan opsteken of hoe je je make-up mooi en makkelijk aanbrengt. Gelukkig hebben wij allemaal soorten tips! Beautyvlogger Susan weet alles van beauty. Van make-up tot de styling tips voor je haar.

Beauty tips

Onze eigen Beautyvlogger Susan weet alles van beauty. Zo weet Susan hoe je prachtige wenkbrauwen kan creëren door wat simpele tips te volgen. En wat doe je nou eigenlijk aan die vervelende wallen na een zware korte nacht? Nou daar heeft Susan wel wat tips voor! Zo laat zij weten welke concealers zij het fijnste vindt en hoe je die het beste kan aanbrengen om die vervelende wallen weg te werken. Maar Susan heeft ook allemaal leuke en vooral handige tips voor je haar. Zo laat Susan hoe je lekker snel een vlecht maakt en je make-up doet voor een feestje. Dus niet meer uren voor de spiegel staan! En heb jij nou last van futloos haar? Niet getreurd, Susan wat ook daar het antwoord op. Want hoe creëer je nou meer volume in je haar? Dat is toch een vraag die veel vrouwen zich zelf stellen! Vele hebben ook last van beschadigd haar. Vooral in die koude winterdagen kan je haar erg beschadigd raken door het weer. Susan weet hier een goed haar masker voor die je haar weer helemaal gezond maakt. Geen zin om weer je haar in een staart te doen maar je wil het wel vast hebben? Dan weet Susan hoe je gemakkelijk een visgraat vlecht kan maken! En vooral voor tijdens de feestdagen moet je haar er natuurlijk ook prachtig uitzien. Susan weet hét perfecte kapsel voor tijdens de feestdagen! Maar voor de feestdagen is deze leuke nail art ook echt een must!

Beauty DIY

Beauty producten kunnen vaak aan de dure kant zijn. Gelukkig kun je ook veel beauty producten zelf maken! Zo kan je makkelijk je eigen scrub maken en tover je je geurloze crème om tot eentje met jouw favoriete parfum. En van al dat haar föhnen heeft je föhn welk eens in de zo veel tijd een schoonmaakbeurt nodig. Gelukkig weten wij een snelle schoonmaakbeurt voor je föhn! En heb je nou te lang in de zon gelegen? Dan hebben wij een heerlijk verkoelende oplossing voor je!

Nog meer beauty tips

susan_opsteken3
Je haar losjes opsteken >>
susan-3x-lang-haar-stijlen
3x lang haar opsteken >>
susan-feestje-make-up
Deze make-up werkt voor elk feestje >>

 

 

 

 

susan_eyeliner
Dé truc om eyeliner goed aan te brengen >>
haar-opsteken-4
Je haar makkelijk opsteken >>
bruine-benen
Zo krijg je bruine benen zonder zon >>