Log in om de video te bekijken

Log in met een gratis account om deze video te bekijken.
Heb je nog geen account? Maak ‘m hier aan.

 Gerard (56) zoekt een vrouw met humor
#Manzktvrouw

Gerard (56) zoekt een vrouw met humor

Gerard is een sportieve man die graag in de keuken staat én dol is op kinderen. Wat wil je nog meer?

Interesse? Stuur een mail met een recente foto van jezelf naar manzktvrouw@libelle.nl o.v.v. Gerard.

 

Over #Manzktvrouw
Je gelooft het bijna niet, maar deze leuke mannen zijn single. Al zal dat niet lang meer duren… Zie jij een man met wie je een beschuitje zou willen eten? Trek dan je stoute schoenen aan en reageer!

Je kunt de Libelle TV app downloaden in de Google Play store of de App store.

Productie: Blazhoffski

Reageren
 • Hoi Gerard
  Wat een leuke man en spontaan jammer dat je ver weg woon.
  Wens je succes met het zoeken.

  Gr Grada

 • Leuke man en ook veel overeenkomsten . Ik ben 55 jaar en heb 2 dochters . Ben jong van geest en hou ervan mezelf trendy en vrouwelijk te kleden . Groet uit Rotterdam 😃

 • Hoi Gerard,
  Ik vind je een leuke vlotte man. Wil best een keer jou kook kunsten willen proeven, maar misschien vindt je mij te oud. Ik ben 66 jaar maar een sportief en vlotte vrouw. Ik hoor misschien nog wat van je.
  Gr. Adrie

 • Hoi
  Wat een gezellige opnames. Je komt spontaan over en lijkt mij een echte levensgenieter. Ik zou best wel eens samen met je willen koken(ook een favoriete bezigheid van mij)
  Afstand is te overbruggen als dat nodig mocht zijn

 • Hallo Gerard,
  Wat een leuke spontane oproep. Ik ben elke woensdag in Almere omdat mijn dochter daar woont met mijn twee kleinkinderen. Ik zou het erg leuk vinden om eens een kopje koffie met je te drinken. Tenminste als je het geen bezwaar vind dat ik 62 ben, maar erg jong van hart en spontaan, net als jij. Groetjes Mara.

 • Hoi Gerard, leuk hoe je je profiel weergeeft Ik vind je een leuke spontane man en ben benieuwd naar je kookkunsten 🙂 Ik ben 57 en woon in Zaandam. ik ben single en bezit heel veel humor en ben dol op muziek. groetjes yvon

 • Hi Gerard
  Het lijkt me leuk om jou te ontmoeten. En jouw vrienden ook natuurlijk. Ik ontmoet mijn vrienden regelmatig in De Markthal. Weet je meteen mijn woonplaats.

 • Hoi Gerard.
  Idd wat een leuke video is dit zeg.En wat een leuke vrienden heb jij.En wat zie je er goed uit.Ik woon in Hoogvliet (Rotterdam)en snap eigenlijk niet dat jij nog geen lieve spontane vrouw hebt gevonden.Ik ben 55 jaar en heb 1 zoon.😊


Afleveringen

Ontdek ook deze series