Bekijk deze video via de Libelle TV app

 Sanne tovert lekkers uit de Tajine
Birdy's Kitchen

Sanne tovert lekkers uit de Tajine

De Tajine – oorspronkelijk een aardewerken stoofpot – is een bekend fenomeen in Marokko. Sanne Vogel kookt er met liefde mee en deelt een van haar favoriete recepten uit de Arabische keuken. Er bestaan honderden varianten van Tajine recepten, en vandaag staat er een vegetarische Tajine met eieren en heel veel groenten op het menu. Heerlijk smullen en het staat ook nog eens hartstikke gezellig op tafel, z’n Tajine.

BEKIJK OOK:

Over Birdy’s Kitchen

Sanne Vogel is actrice, schrijfster en regisseuse. Haar aller-, aller-, ALLERgrootste hobby is koken. Ze verzint al jarenlang de meest fantastische recepten die ze in haar keuken in Amsterdam met alle liefde uitprobeert. Niet zo gek dat haar huis vaak vol zit met vrienden die rond etenstijd ‘spontaan’ aanschuiven.

Sanne: “Ik krijg uitslag en buikpijn van tarwe’s en koemelkproducten. O, en ik word van alles dik. Ik heb een stofwisseling om van te huilen. Ik heb daarom een totaal eigen manier van koken ontwikkeld, die 50% veganistisch is, 40% vegetarisch, 5% vis en 5% kip.”

Ben jij zo’n iemand die altijd maar weer komt aanzetten met spaghetti bolognese, kip tandoori of lasagne? Of gewoon bestelt… Sanne laat zien dat het ook anders kan. In haar kookprogramma Birdy’s Kitchen maakt Sanne goddelijk lekkere gerechten en wordt ze gefilmd door haar broer Robin.

Op de hoogte blijven? Download de gratis Libelle TV app voor Android of iPhone. Volg Libelle TV ook op Facebook.

Bekijk meer over Birdy's Kitchentajine

Afleveringen